Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Shotjes

Shotjes
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
 1. SALE
  Caramol (50cl) (A)
  Rating:
  98%
  Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 16,95
 2. Shotjes pakket
  Rating:
  0%
  € 16,95
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina

Shotjes voor elke smaak

Shotjes zijn enorm populair, Door heel het land ontstaan speciale shotjesbars. De minicocktails worden vaak gemaakt van meerdere dranken door elkaar. Maar ook de pure shotjes zijn erg gewild. De werking is simpel. Proosten en in een keer opdrinken. Maar uiteraard willen wij ook op het gevaar van shotjes wijzen. Geniet ervan maar drink beperkt.   

Cocktails voor de perfect serve

Alle producten bij Qeuze worden eerst op smaak en kwaliteit geselecteerd door ons proefpanel dat bestaat uit professionals, hobbykoks en specialisten. U besteld bij Qeuze.com dus altijd de beste keuze. Bijna alle producten vind u ook terug in de keukens van sterrenchefs en hobby koks. Wij leveren sterke dranken en spirits vanuit vele landen. Zowel grote merken zoals Hennessy en Belverdere maar ook lokale producten zoals de Utrechtse jenever Staffhorst en de Amsterdamse spirits Vandyck.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de sterke dranken en cocktails

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals shotjes en delicatessen. Schrijf je hier in!