Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

Frisdranken & sap

Frisdranken & sap
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina

Online frisdranken en sap kopen

Onze specialisten streven altijd naar een perfect serve. Hier horen natuurlijk dan ook de juiste frisdranken bij. Bij Qeuze.com heeft u een ruime keuze in bijpassende frisdranken om uw mix compleet te maken, wij leveren een assortiment van Fever Tree tonic waters en vele andere merken. Maar ook als je op zoek bent naar cola of andere soda's dan ben je bij Qeuze op het juiste adres.

Veilig online bestellen

Bestel de frisdranken gemakkelijk online op Qeuze.com. Doordat wij direct bij de bron inkopen kunnen wij vaak de volgende dag al leveren. Het is zelfs mogelijk om het dezelfde dag nog op te halen bij ons hoofdkantoor in Vianen. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze frisdranken

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid.  Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, frisdranken en delicatessen. Schrijf je hier in!