Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Vieux

Vieux
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina

Online Vieux bestellen

Vieux kan gezien worden als een Nederlands cognac. Men noemt het ook wel eens koetsiertje. Vroeger werd de vieux zelfs verkocht als cognac, niet alleen de smaak maar ook het etiket leek op de grote Franse merken. Na het verbod vanuit Frankrijk werd de naam aangepast naar Vieux dat in het Frans Oud betekend. Na de naamsverandering heeft vieux een grote groei meegemaakt en is vooral bekend als mix met cola. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze vieux?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals vieux, delicatessen en smaakvolle geschenken. Schrijf je hier in!