Webshop keurmerk

Grappa

Grappa

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Grappa online bestellen bij Qeuze.com

Online grappa bestellen vanaf uw telefoon, tablet of pc kan nu snel en gemakkelijk voor lage prijzen bij Qeuze.com. Qeuze.com levert online vele spirits zoals Gin, Rum, Vodka en likeuren. Wij leveren online snel en veilig de beste merken zoals de Jimmy Tartufi Grappa voorzien van truffel.  Grappa is heerlijk als nagerecht of om koud te drinken als aperitief.

Wat is Grappa ?

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde alcoholische drank, die vervaardigd wordt uit distillatie van de restanten van de druiven na de wijn bereiding, dat wil zeggen de vellen en de zaden. Oorspronkelijk was het een manier om de overtollige tros druiven niet te hoeven weggooien aan het einde van het seizoen. Onze producten worden met zorg geselecteerd door een aantal specialisten bij Qeuze.com. Mocht u een van onze producten zakelijk willen gebruiken neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.