Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Armagnac

Armagnac
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina

Armagnac kopen

Qeuze.com verkoopt online diverse Armagnac merken zoals Janneau en Cles Des Ducs. 

Wat is het verschil tussen cognac, brandy en armagnac?

Cognac is een sterk alcoholische drank met een alcohol percentage van 40% of hoger en is verkregen door het destilleren van witte wijn. Om cognac genoemd te mogen worden moet de drank bestaan uit een aantal geselecteerde druivenrassen, moet het minimaal dubbel gedestilleerd zijn, minstens tweeënhalf jaar in houten vaten gerijpt zijn en moet de drank uit de streek van Cognac komen. Naast Cognac praat men ook vaak over Armagnac en Brandy. Armagnac ligt zuidelijker Cognac, ten zuidoosten van Bordeaux in het departement Gers. Brandy is de verzamelnaam voor deze dranken, ook voor welke elders in de wereld worden gemaakt.

Het grote verschil tussen Armagnac en cognca is dat  Armagnac wordt slechts één keer gedistilleerd, terwijl cognac twee maal en bij een lagere temperatuur gedistilleerd wordt. Beide dranken worden gedistilleerd in een distillatieketel. In elk gebied zijn er natuurlijk eigen regels en andere tradities.

Armagnac van top niveau

Alle producten bij Qeuze worden eerst op smaak en kwaliteit geselecteerd door ons proefpanel dat bestaat uit professionals, hobbykoks en specialisten. U besteld bij Qeuze.com dus altijd de beste keuze. Bijna alle producten vind u ook terug in de keukens van sterrenchefs en hobby koks. Wij leveren sterke dranken en spirits vanuit vele landen. Zowel grote merken zoals Hennessy en Belverdere maar ook lokale producten zoals de Utrechtse jenever Staffhorst en de Amsterdamse spirits Vandyck.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de sterke dranken en cocktails

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals armagnac en delicatessen. Schrijf je hier in!