Webshop keurmerk

Cognacglazen

Cognacglazen

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Voor elke cognac een geschikt glas

Een mooie cognac verdient het om geserveerd te worden in een bijpassend glas. Met de glazen van Qeuze komt je mix pas echt goed tot uiting. Of het nu gaat om design of model. Van longdrink glazen tot specials.

Glaswerk met logo

Speciaal voor onze zakelijke afdeling hebben wij ook de mogelijkheid om ons glaswerk te voorzien van een bedrijfslogo of speciale tekst. Hierdoor krijg je een stukje herkenning terug en maakt het de wijn nog meer bijzonder. Vraag onze binnendienst voor een passende offerte. Wij zijn bereikbaar via info@qeuze.com.

Online cognac glazen bestellen

Bij Qeuze.com weten we maar al te goed hoe kwetsbaar het glaswerk kan zijn. Wij verpakken onze wijnglazen dan ook in een speciale verpakking met extra veel bescherming. Hierdoor kunnen onze pakketten tegen een stootje, en dat is toch wel handig bij het versturen. Mocht je het cognac glas toch liever ophalen dan is dat geen probleem. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.