Webshop keurmerk

Absint

Absint

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Online Absint ( of Absinth ) kopen

Absint ( ook wel Absente, Absenthe, Absinth en Absinthe) is jarenlang een verboden drank geweest. Nadat een aantal jaren geleden is dit verbod opgeheven en kan men weer genieten van deze heerlijke anijsdrank. Absint is gemaakt van anijs, kruiden en natuurlijk absintalsem. De Absint zit hoog in de alcohol en is vaak herkenbaar aan de groene kleur.

Drink advies: Allereerst adviseren wij door het hoge alcohol percentage het drankgebruik te beperken. Absint kan op verschillende manieren gedronken worden. De meest bekende manier is op het speciale lepeltje met suiker. Maar om echt een beleving te geven kan je ook een suikerklontje in de absint dopen en deze vervolgens op de lepel aan te steken. De vlam zorgt ervoor dat het alcohol iets lager gaat worden en het effect groter. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de dranken?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Anijsdranken (Raki, Ouzo, Pastis, sambuca en Absint), delicatessen en geschenken. Schrijf je hier in!

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.