Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Private label chocolade

HOOGWAARDIGE DELICATESSEN MET JE EIGEN MERK 

Onze specialisten werken samen met de beste chefs

Misschien klinkt het onmogelijk, culinaire producten met jouw merk erop. Bij Qeuze nemen we deze uitdaging graag van je over. Door samen te werken met producenten uit Nederland, maar ook uit het buitenland hebben wij een groot aanbod aan hoogwaardige delicatessen in het assortiment. Doordat wij met lokale producenten werken kunnen wij makkelijk inspelen op jouw wensen. Hierdoor is nagenoeg alles mogelijk.
Onze delicatessen worden op smaak en kwaliteit geselecteerd. Als de selectie is gemaakt verzorgen wij het hele proces in eigen beheer. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van het etiket past bij het merk, verzorgen de gehele fulfilment en hebben de mogelijkheid om te ondersteunen in opslag en transport. 

DIVERSE CATEGORIEËN BINNEN ONZE DELICATESSEN

Eigen koffiemerk

Je eigen koffiemerk

Nederlanders zijn echte koffiedrinkers. Hoe leuk is het dan om als restaurant je eigen koffie te schenken? Wij werken samen met een ambachtelijke koffiebranderij voor het perfecte bakkie leut. 

Kaviaar met eigen label

Kaviaar & vers gerookte zalm

Delicatessen op sterrenniveau! Met ons aanbod in luxe kaviaar en vers gerookte zalm volgens het traditionele familierecept serveer je direct de beste kwaliteit. Ideaal voor elke speciaalzaak en toprestaurant.

eigen sauzen

Sauzen & dressings

Samen met een chef-kok maken wij jouw eigen saus, mayonaise en dressing. Liever een eigen sambal? Wij denken graag met je mee en helpen je tot het eindproduct.   

zoete delicatessen private label

Zoete delicatessen

Paaseieren met gin & tonic, bonbons met speciale kruiden of een eigen chocoladereep. Samen met onze lokale patisserie ontwikkelen we elk product op maat!    


AMBACHTELIJKE SMAKEN

eigen kaas maken

Lokaal

Wij werken het liefst met lokale ambacht. Van luxe patisserie uit IJsselstein tot meel van de lokale molen en vleeswaren uit Limburg. Van andere minder lokale, maar hooggewaardeerde leveranciers in Spanje, Italië en zelfs China leveren wij onder andere vleeswaren, kaviaar, gerookte zalm, noten en sauzen.  

Trendy sauzen met eigen smaken

Trendy

Doordat wij direct kunnen schakelen met onze producenten kunnen wij altijd inspelen op de nieuwste trends. Zo hebben wij onder andere bonbons gevuld met gin & tonic, een eigen kaas gemaakt van het lokale biertje en een speciale hamburgersaus voor de perfecte BBQ. 

opslag en fulfilment

Flexibel

Wij verzorgen het hele proces van A tot Z. Van het ontwerp en de selectie tot de fulfilment en opslag. Het is zelfs mogelijk om het eindproduct direct bij de klant te laten leveren. Maak gerust een keer een afspraak in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek en ontdek dat we flexibel met je mee kunnen denken. 

je eigen koffiemerk
kaviaar met private label
eigen sauzen

MEER WETEN 

Wij helpen je graag verder

Ben je dus van plan om je eigen delicatessen op de markt te zetten of wil je een eigen product voor in je restaurant? Wij zijn voor meer informatie bereikbaar via 030-6000355 of via mail zakelijk@qeuze.com. Wij maken graag een afspraak met je in onze showroom waar je van harte welkom bent om de mogelijkheden te bespreken.