Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Overige zoete snacks

Overige zoete snacks
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Overige zoete snacks

Onze food specialisten zijn op zoek gegaan naar de mooiste en lekkerste zoete delicatessen welke nog ambachtelijke gemaakt worden. Qeuze.com verkoopt de producten van i'TRE delicatessen. Dit merk heeft een mooi aanbod aan zoete delicatessen. Het is vaak erg lastig om in Nederland mooie zoete delicatessen te kopen. In tegendeel tot onze buren in Frankrijk, Spanje, Italië en zelfs België. Ons aanbod is niet alleen erg lekker maar ook nog eens een hoge kwaliteit. Dit maakt het verschil met de producten die we ook in de supermarkt tegen komen.

Kwaliteit van top niveau

Op zoek naar de beste zoetigheden om online te bestellen? Bij Qeuze.com heeft u een ruime keuze aan luxe producten zoals bonbons, chocolade en macarons. Alleen de beste producten zijn door onze patissier geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor deze luxe delicatessen, het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur geleverd. Zoete delicatessen zoals heerlijke snacks kunnen perfect online besteld worden. Bij Qeuze.com bestel je online de beste merken op gebied van delicatessen.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de delicatessen

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en zoete delicatessen zoals macarons. Schrijf je hier in!