Koekjes

Koekjes

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Ambachtelijke koekjes

Je hebt koekjes en je hebt KOEKJES. Onze foodspecialist heeft zoekt hiervoor alleen maar echte ambachtelijke koekjes uit heel de wereld. Van Italiaanse Cantuccini's tot Hollandse koeken. Niet te lang naar kijken, daar krijg je alleen maar trek van !

Veilig online bestellen

Door een snelle levering kunnen wij uw bestelling binnen 24 uur bij u in huis hebben. Door de speciale verpakking garanderen wij dat uw online bestelling zonder beschadigingen geleverd wordt.

Online chocolade bestellen bij Qeuze.com

Koekjes bestel je online op onze website.De macarons worden altijd gekoeld verzonden. Mocht de temperatuur buiten te hoog worden dan versturen wij onze chocolade producten ook gekoeld in een speciale verpakking. Doordat Qeuze de macarons en chocolade producten rechtstreeks laat maken bij de beste patisseries van Nederland leveren wij altijd vers en extra voordelig. Ons team van specialisten zijn dagelijks op zoek naar de mooiste en meest smaakvolle delicatessen, wijnen en keuken benodigdheden.

Op zoek naar de beste zoetigheden om online te bestellen? Bij Qeuze.com heeft u een ruime keuze aan luxe producten zoals bonbons, chocolade en macarons. Alleen de beste producten zijn door onze patissier geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor deze luxe delicatessen, het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur geleverd.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.