Confituren & Marmelade

Confituren & Marmelade

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

Confituren

Waarschijnlijk is er in iedere keuken wel een pot jam  te vinden. De meest bekende is natuurlijk de aardbeien jam van Flipje. Qeuze.com heeft een selectie gemaakt van een aantal ambachtelijke lokale jam soorten. Heerlijk om een boterham, een warme croissant en als aanvulling bij de paté. Onze food specialist heeft een mooie selectie gemaakt. 

Marmelade

Het grote verschil tussen Confituren en marmelade is dat er in de marmelade vaak ook stukjes schil zitten. Ook hierin hebben we een aantal ambachtelijke lokale producten gevonden.

Online Confituren kopen

Qeuze.com verkoopt de Confituren zowel online als rechtstreeks aan de zakelijke grootgebruikers. Een aantal jam soorten zie je terug komen inn onze bekende geschenken. Alle voorraad artikelen die voor 14:00 uur besteld worden zullen dezelfde dag nog verzonden worden. 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.