Viseitjes & Kuit

Viseitjes & Kuit

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Viseitjes en haringkuit als alternatief voor kaviaar

Onze viseitjes worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld sushi's te maken of als garnering bij een mooi gerecht of zelfs in de soep. De zalmeitjes en haringkuit worden dan ook gezien als een goed alternatief voor de duurdere kaviaar. Puur op smaak zit er natuurlijk nog een groot verschil tussen de eitjes, kuit en kaviaar. Maar zeker als garnering is het een prima alternatief. Qeuze.com heeft gekozen voor het grootste merk van Nederland op gebied van kuit en eitjes, House of Caviar. 

Viseitjes ( Kuit )

Kaviaar is een delicatesse die bestaat uit gezouten visseneieren van de Steur ( Acipenseridae). Traditioneel verwijst de term kaviaar alleen naar eitjes van de steur die in de Kaspische en de Zwarte Zee voorkomt. Afhankelijk van het land van herkomst kan kaviaar ook worden verkregen uit de kuit van andere vissoorten zoals zalm, regenboogforel, forel, lompvis, witvis, karper en andere soorten steur. Deze kuitsoorten of viseitjes zijn een stuk goedkoper en worden vaak gebruikt als garnering op bijvoorbeeld sushi's en als decoratie bij amuses. Wij leveren viseitjes altijd vers zodat u zeker bent van de juiste kwaliteit.

Online vis delicatessen bestellen

Viseitjes, zalmkuit en haringkuit bestel je gemakkelijk online op Qeuze.com. De online bestelling wordt vers en gekoeld in speciale verpakking met koelelementen verzonden. Doordat wij direct bij de bron inkopen kunnen wij vaak de volgende dag al leveren. het is zelfs mogelijk om het dezelfde dag nog op te halen bij ons hoofdkantoor in De meern. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk online.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.