i'TRE delicatessen

i'TRE delicatessen

Puur, Perfectie en Smaakvol

i’TRE delicatessen zijn tot stand gekomen uit een combinatie van kennis, smaak en passie voor verfijnde delicatessen. Als ontwikkelaars van delicatessen zijn wij ervan overtuigd dat de goede dingen in het leven in meervoud komen. Puur, perfectie en smaakvol zijn de drie hoofdkenmerken van het merk i’TRE dat ‘de drie’ betekent in het Italiaans. Zoals het gezegde het al vertelt: al het goede komt in drievoud. Kijk voor meer informatie op de website www.itre.nl

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Op zoek naar delicatessen om online te bestellen? Bij Qeuze.com heeft u een ruime keuze aan kaviaar, chocolade bonbons, gerookte zalm, olijfolie en truffels. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.

i'TRE delicatessen 

Bij Qeuze.com besteld u online alle producten en delicatessen van i'TRE. i'TRE betekend drie in het Italiaans en staat voor Puur, Passie en Smaakvolle delicatessen. Zoals ze zelf al zeggen, Al het goede om in drievoud. i'TRE levert onder andere kaviaar, gerookte zalm, olijfolie en diverse zoete delicatessen.

Delicatessen zijn online te bestellen bij Qeuze.com 

Delicatessen bestel je online op onze website.Verse en gekoelde producten worden altijd verzonden in een speciale gekoelde verpakking. Mocht de temperatuur buiten te hoog worden dan versturen wij onze chocolade producten ook gekoeld in een speciale verpakking.  Doordat Qeuze veel delicatessen producten rechtstreeks importeert uit vele landen wij altijd vers en extra voordelig. Ons team van specialisten zijn dagelijks op zoek naar de mooiste en meest smaakvolle delicatessen, wijnen en keuken benodigdheden.

 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.