Truffel accessoires

Truffel accessoires

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Importeur van Tartufi Jimmy Truffelproducten

Qeuze.com is de officiele importeur van Tartufi Jimmy truffelproducten zoals truffelmayonaise, truffel olie en diverse tapenades. Bij deze heerlijke delicatessen horen natuurlijk ook de accessoires zoals een truffelrasp. Qeuze.com heeft een aatal mooie accessoires online te koop staan. Bestel dus nu gemakkelijk en snel de mooiste truffelproducten online.

Truffels van Qeuze.com

Samen met de chef kok en de truffelspecialist uit Italië hebben wij een mooi assortiment van truffelproducten samengesteld. Wij zijn leverancier van het merk Jimmy Tartufi. In elke smaak en prijs hebben wij een mooi aanbod. Bent u op zoek naar een speciale truffelolie dan helpen wij u graag verder. Vele producten van Qeuze.com vind u terug in de keuken van de hobbykok en sterrenchef. Qeuze.com levert niet alleen de truffelproducten online, maar ook vele accessoires zoals olijfolieboeken, dressingshakers en schenkers. 

Online truffelraspen kopen 

Truffel raspen bestel je online op onze website.Verse producten worden altijd gekoeld verzonden. Door rechtstreekse import kunnen wij vele producten extra voordelig en snel leveren. Ons team van specialisten zijn dagelijks op zoek naar de mooiste en meest smaakvolle delicatessen, wijnen en keuken benodigdheden. 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.