Sambal & Chili sauzen

Sambal & Chili sauzen

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

Sambal & Chili sauzen

Voor de echte liefhebbers van pittig eten hebben wij een mooie selectie aan ambachtelijke sambal en chili sauzen. Heerlijk bij de Indonisische keuken. Alle sauzen zijn echte ambachtsproducten. Wij kopen dit rechtsteeks is bij de producent en kunnen daaro altijd de beste kwaliteit garanderen. 

Sambal online te bestellen bij Qeuze.com

De sauzen en mayonaises bestel je online op onze website.Verse en gekoelde producten worden altijd verzonden in een speciale gekoelde verpakking. Mocht de temperatuur buiten te hoog worden dan versturen wij onze chocolade producten ook gekoeld in een speciale verpakking. Doordat Qeuze veel delicatessen producten rechtstreeks importeert uit vele landen wij altijd vers en extra voordelig. Ons team van specialisten zijn dagelijks op zoek naar de mooiste en meest smaakvolle delicatessen. Alleen voor de echte fijnproevers dus.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.