Overige sauzen

Overige sauzen

Er zijn geen producten in deze selectie.

Overige sauzen

De overige sauzen zoals de Aziatische sauzen van Saus Guru zijn heerlijk bij kip, rund en natuurlijk om te dippen met kroepoek. Niet te pittig maar wel goed op smaak. Top !

Sauzen van saus.guru

Bij Saus.Guru houden ze ervan om te experimenteren. Het zit in hun aard als koks en dat proef in alle producten. Alle sauzen zijn gemaakt voor zowel de professionele chefs als voor thuiskoks. Ze willen niet alleen creatieve smaken brengen bij de restaurants, maar ook bij de hobbykok. Qeuze en Saus.guru werken samen als het gaat om de verkoop en distributie van deze heerlijke sauzen. Saus.guru maken echte ambachtelijke producten zoals de beroemde BBQ saus en heerlijke dressings. Het hele assortiment is online te koop bij Qeuze. Van consumenten verpakkingen tot horeca producten.

Veilig online bestellen

De sauzen en mayonaise bestel je online op onze website. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de Aziatische sauzen

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals Aziatische sauzen. Schrijf je hier in!