Webshop keurmerk

Ketchup

Ketchup

Er zijn geen producten in deze selectie.

Ketchup

Ketchup saus gebruikt men tegenwoordig niet alleen in de keuken als ingrediënt maar wordt ook gebruikt als tafelsaus, bij snacks en als aanvulling bij een tussendoortje. De meest bekende Ketchup is toch wel de tomaten ketchup, maar ook de curry ketchup ( currysaus) is een bekende variant. Qeuze heeft een mooi aanbod aan echt ambachtelijke ketchup sauzen. Maak je hamburger nu dus nog meer bijzonder.

Ketchup met truffels

Qeuze is de importeur van Jimmy Tartufi truffelproducten. De truffelketchup is een van de vele hardlopers. Een heerlijke tomatensaus met zomertruffels. Uiteraard niet alleen heerlijk bij de barbecue maar ook als aanvulling op het diner, de tosti en natuurlijk gewoon bij de frites. 

Veilig online bestellen

Ambachtelijke ketchup bestel je online op onze website. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de ketchup

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals ketchup. Schrijf je hier in!