Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Mosterd & mayonaise

Mosterd & mayonaise
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
 1. iTRE Mosterd Dillesaus knijpfles (195ml)
  Rating:
  93%
  € 4,50
 2. SALE
  Natura Aioli knoflook mayonaise (160g)
  Rating:
  80%
  Normale prijs € 3,75 Speciale prijs € 2,50
 3. Natura Truffelmayonaise (160g)
  Rating:
  100%
  € 4,25
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina

Mosterd & mayonaise sauzen

De Mosterd & mayonaise sauzen van Qeuze zijn ideaal bij de borrelplank en vis gerechten zoals de gerookte zalm van iTRE. Maar ook voor de salades en het maken van eigen mayonaise. Alle mosterd sauzen zijn echte ambachtsproducten en gemaakt door chefs met een passie voor sauzen.

Veilig online bestellen

Ambachtelijke mosterd  bestel je online op onze website. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig ?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals mosterd en mayonaise. Schrijf je hier in!