Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Dippers

Dippers
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
 1. Balsamico Azijn met truffel (100ml)
  Rating:
  100%
  € 8,50
 2. Belberry Vijgen & Port Konfijten (180g)
  Rating:
  93%
  € 3,95
 3. iTRE Mosterd Dillesaus knijpfles (195ml)
  Rating:
  93%
  € 4,50
 4. Natura Aioli knoflook mayonaise (160g)
  Rating:
  80%
  € 3,75
 5. Natura Truffelmayonaise (160g)
  Rating:
  100%
  € 4,25
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina

Dippers

De Dippers van Qeuze is ideaal bij vele vlees en vis gerechten maar ook bij de friet en andere snacks. Alle sauzen zijn echte ambachtsproducten en gemaakt door chefs met een passie voor sauzen. Wij kopen dit rechtstreeks is bij de producent en kunnen daarom altijd de beste kwaliteit garanderen.

Mayonaise met truffels

Qeuze is de importeur van Jimmy Tartufi truffelproducten. De truffelmayonaise is een van de vele hardlopers. Een heerlijke mayonaise met truffels. Uiteraard niet alleen heerlijk op de carpaccio maar ook als aanvulling op tapasplank met crackers, de tosti en natuurlijk gewoon bij de frites. 

Veilig online bestellen

Ambachtelijke truffel mayonaise bestel je online op onze website. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de mayonaise

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals truffel mayonaise. Schrijf je hier in!