Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Chutneys & konfijten

Chutneys & konfijten
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
  1. Belberry Vijgen & Port Konfijten (180g)
    Rating:
    93%
    € 3,95
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina

Chutneys en konfijten

Onze chutneys en konfijten zijn lekker als begeleiders maak je van je kaas, vlees, vis, groenten of BBQ. Maar ook als aanvulling bij onze vleeswaren delicatessen.

Wat is het verschil tussen chutneys en konfijten?

Konfijt wordt vaak gemaakt met een uien, wijn en suiker, en smaakt heerlijk met pate, op toast en in sausen. Chutney daarintegen is een zoetzure en gekruide smaakmaker  gemaakt op basis van fruit en groenten met azijn, de suiker en het citroensap. Chutney smaakt heerlijk bij jonge kalkoenfilets of kipflets, net als bij lam, kerrieschotels, charcuterie- en kaasschotels enz. Chutney wordt vaak als typisch Indisch aangeduid (afgeleid van ‘chatni’, wat ‘sterke kruiden’ betekent), maar eigenlijk is het een Britse specialiteit die nog stamt uit de koloniale tijd.

Veilig online bestellen

Chutneys en konfijten bestel je online op onze website. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de chutneys

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals chutneys en konfijten. Schrijf je hier in!