Van der Burgh Chocolaad

Van der Burgh Chocolaad

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

Over Van der Burgh Chocolaad

Het exclusieve chocolademerk Van der Burgh Chocolaad is in juli 2011 opgericht door Joyce en Richard van der Burgh als gevolg van een uitgebreide zoektocht in Nederland naar met de hand verwerkte chocoladerepen. Ze ontdekten een aantal kleine producenten die repen maken van een sublieme kwaliteit chocolade maar daar bleef het bij. Van der Burgh Chocolaad vinden, om tot een mooi product te komen, dat chocolade niet alleen met de hand verwerkt moet zijn, maar ook altijd fairtrade en met de hand verpakt moet zijn. Chocolade moet altijd een cadeautje zijn!

Getriggerd door goede vrienden en de uitdaging om in Nederland mooie, met de hand verwerkte chocoladerepen op de markt te brengen, is Van der Burgh Chocolaad in 2011 aan huis heel klein begonnen. Sindsdien verwerkt Van der Burgh Chocolaad, volledig met de hand, fairtrade gecertificeerde couverture van Callebaut en maken we de lekkerste en mooiste chocoladerepen.

De chocolade werd al snel ontdekt en gewaardeerd door een steeds groter publiek waardoor we niet veel langer ons heerlijke en prachtige product aan huis konden blijven maken. De huisvesting werd snel te klein. In augustus 2012 verhuisden we naar een prachtig pand in de historische binnenstad van Delft en hier leerde het publiek, maar ook de media, Van der Burgh Chocolaad verder kennen waardoor de groei nog sterker werd.

De passie en toewijding bleven niet onopgemerkt. Ze moesten weer verhuizen want de ruimte werd (alweer) te klein. In 2014 vonden ze in Delft een ander, nog mooier, historisch pand (anno 1610). Van der Burgh Chocolaad is heel trots op de heerlijke en mooie repen en blijven met veel passie en toewijding werken aan een premium kwaliteit.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de delicatessen

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en zoete delicatessen zoals de repen van Van der Burgh Chocolaad. Schrijf je hier in!

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.