Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Olijfolie smaken

Olijfolie smaken
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina

Olijfolie smaken

Ben je op zoek naar een mooie truffelolie ? Of een olie met chili of andere kruiden ? Dan biedt Qeuze je het juiste assortiment. Onze olijfolie is met veel kennis en liefde voor het product samengesteld.

Truffelolie

Na een lange zoektocht hebben wij ons assortiment verder kunnen uitbreiden met mooie en ECHTE truffelolie. Helaas is er nog steeds veel truffelolie te koop waar geen enkele truffel aan te pas is gekomen. De truffelolie van Tartufi Jimmy heeft een olie met zelfs nog zichtbare truffels erin. Ook de mooie kleine flesjes olijfolie van i'TRE is een kwaliteit waar je u tegen zegt.

Samen met de chef kok en de truffelspecialist uit Italië hebben wij een mooi assortiment van truffelproducten samengesteld. Wij zijn leverancier van het merk Tartufi Jimmyi. In elke smaak en prijs hebben wij een mooi aanbod. Bent u op zoek naar een speciale truffelolie dan helpen wij u graag verder. Vele producten van Qeuze.com vind u terug in de keuken van de hobbykok en sterrenchef. Qeuze.com levert niet alleen de truffelproducten online, maar ook vele accessoires zoals olijfolieboeken, dressingshakers en schenkers. 

Kwaliteit van top niveau

Alle truffelproductenworden eerst op smaak en kwaliteit geselecteerd door ons proefpanel dat bestaat uit professionals, hobbykoks en specialisten. U besteld bij Qeuze.com dus altijd de beste keuze. Vele producten vindt je ook terug in de keukens van sterrenchefs en hobby koks. Wij halen onze olijfolie rechtstreeks uit Italië, Spanje en Griekenland. Onze truffelproducten komen direct van de leverancier in Italië zonder tussenpersonen. Bij Qeuze.com bestel je online de beste merken op gebied van delicatessen, wat dacht u van de producten van i'TRE en  Jimmy Tartufi

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de truffelolie

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals olijfolie met een smaakje. Schrijf je hier in!