Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Olijfolie extra Vierge

Olijfolie extra Vierge
Aflopend sorteren

20 Items

per pagina
 1. SALE
  Neolea Extra Vierge olijfolie (500ml)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 17,95
 2. SALE
  Valderrama Extra Vierge olijfolie Arbequina (250ml)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 8,50
Aflopend sorteren

20 Items

per pagina

Olijfolie voor in elke keuken

Gelukkig zien we steeds vaker de olijfolie op tafel komen bij een mooie frisse salade of om gewoon het brood in te dippen. Maar ook in de keuken zien we de olijfolie steeds vaker gebruikt wordt om in te bakken (neem hiervoor wel de speciale bakolie ivm de verbrandingsgraad, i'TRE cucina is zeker de moeite waard). Bewaar olijfolie op een koele, donkere plek waar weinig licht is. 

Extra Vierge olijfolie ( het vloeibare goud )

Degene welke wij in ons assortiment hebben behoord al jaren lang tot de top van de wereld, vele olijfolies is al meerdere malen benoemd binnen de top 10 van de Wereld. De extra vierge olijfolie ( ook wel Extra Virgen of Extra Vergine genaamd) is een olijfolie met een zuurgraad die niet hoger dan 0.8 mag zijn. Extra Vierge wordt gezien als de beste soort olijfolie wat er te koop is. Een tip van onze chef-kok: gebruik van olijfolie op een broodje rosbief, je zult verrast zijn van de smaak.

Olijfolie van Qeuze.com

Samen met de chef kok en de specialisten hebben wij een mooi assortiment van olijfolie samengesteld. Wij leveren merken als i'TRE, AU en Estoublon. In elke smaak en prijs hebben wij een mooi aanbod. Bent u op zoek naar een speciale olijfolie dan helpen wij u graag verder. Vele producten van Qeuze.com vind u terug in de keuken van de hobbykok en sterrenchef. Qeuze.com levert niet alleen de olijfolie online, maar ook vele accessoires zoals dressingshakers en schenkers. i'TRE heeft inmiddels ook een speciale azijn.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de olijfolie

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals olijfolie. Schrijf je hier in!