Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.


Wegens drukte bij POSTNL kan de bezorging van je bestelling vertraagd zijn en langer duren dan je van ons gewend bent.

 

Olijfolie accessoires

Olijfolie accessoires
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina

Olijfolie accessoires

Qeuze.com verkoopt naast de lekkerste olijfolies en azijnen zoals i'TRE en Chateau d'Estoublon ook de bijbehorende accessoires. Met deze accessoires maakt het gebruik van de delicatessen nog makkelijker en leuker. Wat dacht u bijvoorbeeld van de handige RVS schenkers voor op de flessen, handig met een sluiter erop zodat er geen stof of vuil in kan komen. Maar ook de olievaten van Sansone, ideaal voor thuis maar ook in de horeca en de winkel. Met deze vaten kunt u gemakkelijk uw olie op professionale wijze tappen. Andere olijfolie accessoires die je online kunt bestellen bij Qeuze.com zijn olijfolie boeken, dressingshakers en schenkers. U vindt het allemaal op Qeuze.com. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de onze producten

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen met bijbehorende olijfolie accessoires. Schrijf je hier in!