Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.


Wegens drukte bij POSTNL kan de bezorging van je bestelling vertraagd zijn en langer duren dan je van ons gewend bent.

 

Koken & tafelen

Koken & tafelen
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina

Voor elke borrel en bite een accessoire

Naast ons aanbod in wijnen, sterke dranken, delicatessen en geschenken hebben wij ook nog een afdeling Non-food. De Non food afdeling heeft een mooie selectie aan toebehoren voor onze delicatessen en overige categorieeen. Van glazen tot servies. Van molens tot olijfolie accessoires..

Hoogwaardige accessoires

Qeuze.com heeft een mooi aanbod aan hoogwaardige accessoires voor de beste delicatessen. De olijfolie planken van Bowls and Dishes zijn daar een voorbeeld van. Qeuze.com samen met onze specialisten een selectie gemaakt van de leukste producten zoals serveer en snijplanken van de olijfboom. Met de hapjesplanken van Qeuze maak je zeker indruk. Ideaal voor tapasgerechten, vleeswaren en kleine gerechten.

Online accessoires bestellen

Bij Qeuze.com bestel je online vele soorten smaakvolle delicatessen zoals speciale kaas, vleeswaren zoals pata negra, i'TRE sauzen, zout en koffiebonen. Wij ondersteunen de locale ondernemers door hun producten online aan te bieden. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.