Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

Truffelproducten

Truffelproducten
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
 1. OP=OP
  GOLD Witte truffelolie extra Virgin met schijfjes (100ml) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 6,95
 2. OP=OP
  Truffelmayonaise (90g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 4,50 Speciale prijs € 1,95
 3. Truffelrasp
  Rating:
  0%
  € 19,95
 4. OP=OP
  Witte truffel tapenade (130g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 5,95 Speciale prijs € 3,50
 5. OP=OP
  Zomer truffel tapenade 5% (130g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 5,95 Speciale prijs € 3,95
 6. OP=OP
  Zomer truffel tapenade 5% (50g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 4,25 Speciale prijs € 2,95
 7. OP=OP
  Zomertruffel Carpaccio schijfjes (50g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 8,95 Speciale prijs € 5,95
 8. OP=OP
  Zomertruffel heel (18g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 8,50 Speciale prijs € 5,50
 9. OP=OP
  Zwarte truffel tapenade (130g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 4,95 Speciale prijs € 3,25
 10. OP=OP
  Zwarte truffelolie blik extra Vierge (175ml) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 6,95 Speciale prijs € 4,50
 11. OP=OP
  Zwarte truffelolie Extra vierge (250ml) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 7,50 Speciale prijs € 4,95
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina

Truffels: De culinaire delicatessen schatten

Truffels zijn er in allerlei maten er vormen, maar vooral ook in vele prijssoorten. Verse truffels hebben tegenwoordig zelfs dagprijzen. Maar wat maakt de truffel dan zo bijzonder? Truffels worden maar op een aantal plekken ter wereld gevonden. Italië is daarbij het belangrijkste land. De truffel is onmogelijk om te kweken, het moet dus echt nog in de natuur gevonden worden. Daarvoor gaan truffeljagers op pad met een varken of een hond. Wil je meer lezen? We hebben er deze blog over geschreven.

Online truffelproducten kopen

Qeuze.com heeft een mooie en smaakvolle selectie aan truffel producten. Wij importeren het merk Tartufi Jimmy uit Italië. Samen met onze foodspecialisten bepalen wij welke producten een plek 'verdienen' binnen het Qeuze platform. Wij hebben een breed assortiment aan truffelproducten zoals: Truffel mayonaise, truffelolie, truffeltapenades, truffelcarpaccio en zelfs accessoires zoals de truffelrasp.

Importeur van Jimmy Tartufi truffel producten

De truffeljacht werd oorspronkelijk gedaan met varkens. “Jimmy” was de naam van het varken waarmee Gino, de vader van de oprichter (Giovannino), elke morgen op jacht ging naar truffels. Toen Giovannino zijn truffelbedrijf begon, noemde hij het bedrijf “Tartufi Jimmy”. In 1980 begon hij met de ontwikkeling van een productlijn die de echtheid van eenvoudige ingrediënten in combinatie met de kostbare truffel weerspiegelt. Buspro is er trots op om deze ambachtsproducten te mogen importeren naar Nederland. Van truffelboter tot truffelolie. Qeuze levert alle truffelproducten van Jimmy Tartufi aan horeca, speciaalzaken en online via Qeuze.com. Bekijk hier het hele assortiment.

Veilig truffels bestellen

Trufelproducten bestel je gemakkelijk online op Qeuze.com. Doordat wij de importeur zijn van Jimmy Tartufi en daardoor een groot deel op voorraad hebben kunnen wij vaak de volgende dag al leveren. het is zelfs mogelijk om het dezelfde dag nog op te halen bij ons hoofdkantoor in Vianen. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over truffels

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Van kaviaar tot gerookte zalm.  Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals truffels. Schrijf je hier in!