Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

Tapenade & olijven

Tapenade & olijven
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
 1. Serra de Rodes pitloze gordal olijven, tomaat & kappertjes (280g)
  Rating:
  87%
  € 2,95
 2. OP=OP
  Witte truffel tapenade (130g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 5,95 Speciale prijs € 3,50
 3. OP=OP
  Zomer truffel tapenade 5% (130g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 5,95 Speciale prijs € 3,95
 4. OP=OP
  Zomer truffel tapenade 5% (50g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 4,25 Speciale prijs € 2,95
 5. OP=OP
  Zwarte truffel tapenade (130g) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 4,95 Speciale prijs € 3,25
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina

Online Tapenade en olijven kopen

Een Tapenade is gemaakt van onder andere olijven en kappertjes. Een heerlijke koude saus die perfect te combineren is bij de borrelplank maar ook eventueel bij pasta's en als aanvulling op een saus of als marinade bij je vlees.

Importeur van Jimmy Tartufi truffel producten

Qeuze.com heeft een mooie en smaakvolle selectie aan truffel producten. Wij importeren het merk Tartufi Jimmy uit Italië. Samen met onze foodspecialisten bepalen wij welke producten een plek 'verdienen' binnen het Qeuze platform. Wij hebben een breed assortiment aan truffelproducten zoals: Truffel mayonaise, truffelolie, truffeltapenades, truffelcarpaccio en zelfs accessoires zoals de truffelrasp.

De truffeljacht werd oorspronkelijk gedaan met varkens. “Jimmy” was de naam van het varken waarmee Gino, de vader van de oprichter (Giovannino), elke morgen op jacht ging naar truffels. Toen Giovannino zijn truffelbedrijf begon, noemde hij het bedrijf “Tartufi Jimmy”. In 1980 begon hij met de ontwikkeling van een productlijn die de echtheid van eenvoudige ingrediënten in combinatie met de kostbare truffel weerspiegelt. Buspro is er trots op om deze ambachtsproducten te mogen importeren naar Nederland. Van truffelboter tot truffelolie. Qeuze levert alle truffelproducten van Jimmy Tartufi aan horeca, speciaalzaken en online via Qeuze.com. Bekijk hier het hele assortiment.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Van kaviaar tot gerookte zalm.  Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals truffels. Schrijf je hier in!