Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.


Wegens drukte bij POSTNL kan de bezorging van je bestelling vertraagd zijn en langer duren dan je van ons gewend bent.

 

Zoete snacks

Zoete snacks
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Zoete snacks

Onze food specialisten zijn op zoek gegaan naar de mooiste en lekkerste zoete delicatessen welke nog ambachtelijke gemaakt worden. Qeuze.com verkoopt de producten van i'TRE delicatessen. Dit merk heeft een mooi aanbod aan zoete delicatessen. Het is vaak erg lastig om in Nederland mooie zoete delicatessen te kopen. In tegendeel tot onze buren in Frankrijk, Spanje, Italië en zelfs België. Ons aanbod is niet alleen erg lekker maar ook nog eens een hoge kwaliteit. Dit maakt het verschil met de producten die we ook in de supermarkt tegen komen.

Maracons, chocolade en marmelades

Macaron moet je zien als een luxe Frans traktatie, een soort gebakje. Het is gemaakt van amandelen, poedersuiker en eiwit. De basis van de macaron is dus altijd zoet. De vulling kan je vergelijken met een bonbon vulling. De iTRE macarons worden nog op ambachtelijke wijze in Amsterdam gemaakt. Ze zijn er in vele kleuren en smaken. Met de speciale verpakking kunnen we ze veilig versturen. 

Waarschijnlijk is er in iedere keuken wel een pot jam te vinden. De meest bekende is natuurlijk de aardbeien jam van flipje. Qeuze.com heeft een selectie gemaakt van een aantal ambachtelijke lokale jam soorten. Heerlijk om een boterham, een warme croissant en als aanvulling bij de paté. Onze food specialist heeft een mooie selectie gemaakt. Het grote verschil tussen jam en marmelade is dat er in de marmelade vaak ook stukjes schil zitten. Ook hierin hebben we een aantal ambachtelijke lokale producten gevonden. Onze chutneys zijn heerlijk bij de barbecue, vlees en diverse voorgerechten.

Kwaliteit van top niveau

Op zoek naar de beste zoetigheden om online te bestellen? Bij Qeuze.com heeft u een ruime keuze aan luxe producten zoals bonbons, chocolade en macarons. Alleen de beste producten zijn door onze patissier geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor deze luxe delicatessen, het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur geleverd. Zoete delicatessen zoals chocolade en macarons kunnen perfect online besteld worden. Bij Qeuze.com bestel je online de beste merken op gebied van delicatessen.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de delicatessen

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en zoete delicatessen zoals macarons. Schrijf je hier in!