Thee

Thee

Er zijn geen producten in deze selectie.

Online Thee bestellen

Het creëren van het perfecte kopje is een kunst die kan worden geleerd: een delicaat evenwicht tussen de waterkwaliteit en temperatuur, de hoeveelheid theebladeren en de trekduur. Wanneer al deze factoren op elkaar zijn afgestemd, kan het perfecte kopje worden verwezenlijkt.

Over onze thee

Qeuze.com verkoopt online de thee van verschillende merken zoals de London Newby tea. Een thee die met zorg is gekozen. Wij letten niet alleen op de kwaliteit van de thee maar ook de uitstralinge, design en verpakking vinden wij erg belangrijk. Een thee is namelijk niet alleen om zelf te drinken, het is ook nog eens hartstikke leuk om het cadeau te geven. 

Altijd vers

De espresso & thee producten van Qeuze worden altijd vers geleverd. Door de korte lijnen met de producent staan wij garant voor de beste bonen en verse thee. U besteld de producten van Qeuze.com online. Vandaag voor 14:00 bestelt is morgen al in huis. En mocht u niet willen wachten. Onze voorraadproducten kunnen direct na bestelling al opgehaald worden in het midden van het land in De Meern.