Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

Thee

Thee
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Thee van Qeuze

Het creëren van het perfecte kopje thee is een kunst die kan worden geleerd: een delicaat evenwicht tussen de waterkwaliteit en temperatuur, de hoeveelheid theebladeren en de trekduur. Wanneer al deze factoren op elkaar zijn afgestemd, kan het perfecte kopje worden verwezenlijkt. Qeuze.com verkoopt online thee van verschillende merken. Wij letten niet alleen op de kwaliteit van de thee maar ook de uitstraling, het design en de verpakking vinden wij erg belangrijk. Een thee is namelijk niet alleen om zelf te drinken, het is ook nog eens hartstikke leuk om het cadeau te geven. 

Vers online bestellen

De thee van Qeuze worden altijd vers geleverd. Door de korte lijnen met de producent staan wij garant voor de beste bonen en verse thee. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze thee

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en zoete delicatessen zoals thee. Schrijf je hier in!