Koffiebonen

Koffiebonen

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

16 Artikel(en)

per pagina

16 Artikel(en)

per pagina

Online koffie bestellen

Koffie van vers gemalen bonen is populairder dan ooit. de mooiste espresso machines met bonen malers van merken zoals Jura, Nespresso en andere merken vliegen de toonbank over. Vaak heeft men veel geld over voor de juiste machine maar vergeten daarna om ook te kiezen voor de juiste koffiebonen. Het is dan ook moeilijk om de juiste boon te vinden voor je machine. Mede omdat je niet zomaar de bonen gaat vervangen als je in plaats van Cappuccino een espresso gaat nemen. Qeuze heeft samen met het food team een mooie selectie espresso & koffiebonen gevonden. Bestel je ideale koffiebonen nu dus gemakkelijk en snel online bij Qeuze.com.

Welke koffiebonen passen bij mij

Nederland is een echt koffieland, we beginnen onze dag niet zonder een bakkie leut. Bij een goed ontbijt hoort natuurlijk een heerlijke thee. Het verschil in smaak zit hm in de kwaliteit van de koffieboon en de soort thee. Bij i'TRE hebben ze dat goed begrepen. Een keuze uit 4 soorten hoogwaardige espressobonen. i’TRE koffiebonen worden nog ambachtelijk gebrand in de branderij in Limburg. De liefde voor koffie is dan ook terug te vinden in de smaak. Voordat de koffieboon geschikt werd bevonden voor het delicatessen merk werden er eerst vele soorten koffie geproefd en getest. De Milano, Italian en Luna zijn daar als favorieten uitgekomen. De classico is er later bijgekomen, deze koffieboon is een echte allemansvriend en is geschikt voor zowel de espresso als de luna en cappuccino.

Altijd vers

De espresso bonen van Qeuze worden altijd vers geleverd. Door de korte lijnen met de producent staan wij garant voor de beste bonen en verse thee. U besteld de producten van Qeuze.com online. Vandaag voor 14:00 bestelt is morgen al in huis. En mocht u niet willen wachten. Onze voorraadproducten kunnen direct na bestelling opgehaald worden in het midden van het land in De Meern.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.