Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Koffie & thee accessoires

Koffie & thee accessoires
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Koffie accessoires

Qeuze.com heeft mooie aanvullende accessoires gevonden om de thee en koffie op de juiste manier te serveren en aan te vullen met de juiste accessoires. Zo kan je nu voor je thee de juiste filterzakjes online bestellen en voor de koffie de beste suiker serveren. Ons team is dan ook altijd op zoek naar de juiste producten voor uw thee en koffie. Mocht u op zoek zijn naar een product wat wij niet online hebben staan, laat het dan even weten. Wij zoeken graag met je mee. 

Online bestellen

Door de korte lijnen met de producenten staan wij garant voor de beste kwaliteit. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de koffie & thee

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en zoete delicatessen zoals koffie accessoires. Schrijf je hier in!