Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Overige snacks

Overige snacks
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
 1. Sapore scrocchi met knoflook (200g)
  Rating:
  80%
  € 2,95
 2. Serra de Rodes pitloze gordal olijven, tomaat & kappertjes (280g)
  Rating:
  87%
  € 3,50
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina

Overige snacks

Bij een goed glas wijn of mooie cocktail mag een snack natuurlijk niet ontbreken. Van olijven tot kaasstengels, bestel je gemakkelijk online bij het culinaire warenhuis.

Veilig online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je online vele soorten smaakvolle delicatessen zoals speciale kaas, vleeswaren zoals pata negra, i'TRE sauzen, zout en koffiebonen. Wij ondersteunen de locale ondernemers door hun producten online aan te bieden. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig ?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals olijven bij de borrel. Schrijf je hier in!