Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Noten

Noten
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
  1. 175 gr
    iTRE pesto notenmix (175g)
    Rating:
    80%
    € 3,95
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina

Noten

Bij een gezellige borrel mogen de noten natuurlijk niet ontbreken. Met het assortiment in noten van Qeuze weet je zeker dat je de hoogste kwaliteit en versheid op tafel zet. Van pikante mix tot pesto noten mix. Hierbij bij de borrelplank of als aanvulling bij een mooi glas wijn of drankje.

Veilig online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je online vele soorten smaakvolle delicatessen zoals speciale kaas, vleeswaren zoals pata negra, i'TRE sauzen, zout en koffiebonen. Wij ondersteunen de locale ondernemers door hun producten online aan te bieden. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig ?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen zoals noten bij de borrel. Schrijf je hier in!