Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

i'TRE delicatessen

i'TRE delicatessen
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
 1. Gerookte zalm (250g)
  Rating:
  98%
  € 16,95
 2. Gerookte zalm met Mosterd Dillesaus
  Rating:
  100%
  € 57,50
 3. SALE
  iTRE Chocolade Amandelen assortiment (3x150g)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 14,85 Speciale prijs € 13,50
 4. Kaviaarproeverij (3 x 10g)
  Rating:
  73%
  € 49,95
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina

i'TRE Delicatessen cadeaus

De mooiste delicatessen van iTRE zijn speciaal voor Qeuze.com verpakt in een aantal mooie pakketten zodat ze ideaal zijn om te geven en te krijgen. Zo hebben we een heerlijke versgerookte zalmpakket met bijpassende wijnen, de olijfolie met zout en een aantal heerlijke zoete delicatessen zoals macarons en chocolade.

Gerookte zalm, kaviaar, olijfolie, chocolade, koffie, macarons, het zijn allemaal delicatessen die bij het merk i’TRE horen. Van betaalbaar tot zeer exclusief. Een delicatessen wat alleen geschikt is voor de echte fijnproevers. Het is dan ook niet zo bijzonder dat onze producten terug te vinden zijn  bij de hobbykok thuis, de sterren restaurants maar ook bij de speciaal zaken. Als je denkt aan i’TRE dan denk je aan je aan Puur, Perfectie en Smaakvol. Dit zijn de 3 kenmerken van elk product. Dit is tevens ook de link naar de achtergrond van het merk. i’TRE is Italiaans voor de drie en zoals het gezegde het al vertelt: al het goede komt in drievoud.

De delicatessen van i’TRE spelen in op de laatste trends in de wereld van food. Onze specialisten zijn dan ook altijd een stap vooruit aan het denken als het gaat om nieuwe trends, smaken en ontwikkelingen. Of het nu gaat om de smaken zout, zoet, zuur of bitter. Wij kijken daarbij niet alleen naar de Nederlandse ontwikkelingen maar ook binnen Europa en zelfs daarbuiten. Qeuze is de officiële distributeur van i'TRE delicatessen, meer informatie vind je op deze link: www.itre.nl.

i'TRE Delicatessen online bestellen bij Qeuze.com 

Delicatessen bestel je online op onze website.Verse en gekoelde producten worden altijd verzonden in een speciale gekoelde verpakking. Mocht de temperatuur buiten te hoog worden dan versturen wij onze chocolade producten ook gekoeld in een speciale verpakking.  Doordat Qeuze veel delicatessen producten rechtstreeks importeert uit vele landen wij altijd vers en extra voordelig. Ons team van specialisten zijn dagelijks op zoek naar de mooiste en meest smaakvolle delicatessen, wijnen en keuken benodigdheden.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen.

Advies nodig over de delicatessen

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en i'TRE delicatessen geschenken. Schrijf je hier in!