Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Cadeau tips

Cadeau tips
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 100

per pagina
 1. SALE
  Bacardi collectie pakket
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 109,00 Speciale prijs € 99,00
 2. incl. kaartje
 3. incl. kaartje
 4. incl. kaartje
  Borrelbox 'bubbels'
  Rating:
  0%
  € 29,95
 5. incl. kaartje
  Borrelbox 'Cheers'
  Rating:
  0%
  € 34,95
 6. incl. kaartje
  Borrelbox 'Love Editon'
  Rating:
  0%
  € 49,95
 7. NIEUW
 8. incl. kaartje
 9. incl. kaartje
 10. incl. kaartje
 11. Gerookte zalm (250g)
  Rating:
  98%
  € 16,95
 12. Gerookte zalm met Mosterd Dillesaus
  Rating:
  100%
  € 57,50
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 100

per pagina

Populaire geschenken

Qeuze.com heeft een mooi aanbod aan cadeaus voor de online verkoop. U besteld gemakkelijk online de mooiste en leukste kadootjes. Een prachtige selectie in wijnen, delicatessen en keuken accessoires zorgen ervoor dat we u, maar ook eventueel uw familie, buren, vrienden of collega's zullen verrassen. Bij Qeuze.com besteld u online de mooiste merken zoals Bernardus, AIX, Veuve Clicquot Ponsardin en Moët & Chandon. 

Veilig online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je online vele soorten smaakvolle delicatessen zoals speciale kaas, vleeswaren zoals pata negra, i'TRE sauzen, zout en koffiebonen. Wij ondersteunen de locale ondernemers door hun producten online aan te bieden. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de pakketten

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en onze populaire cadeaus. Schrijf je hier in.