Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tegoedbonnen en cadeaubonnen

Wijnen en drank zijn in Nederland nog steeds het meest gegeven cadeau. Of je nu naar een verjaardag, feestje of opening gaat. Maar welke wijn kies je dan? En wat zal hij of zij lekker vinden ? Moeilijke vragen, maar waar geef je diegene niet zelf de Qeuze ? Met de tegoedbonnen van Qeuze heeft de ontvanger zelf de keuze in zijn eigen wijnen, champagnes, sterke dranken en delicatessen. Qeuze geschenken, omdat smaken verschillen.

Persoonlijke cadeaubonnen

Bij Qeuze maak jej de cadeaubon ook nog eens persoonlijk door er een leuk kaartje bij toe te voegen met een persoonlijke tekst. En ben je zelf niet in de gelegenheid om het cadeau te brengen dan laat je hm toch door ons op het juiste adres bezorgen. Ook voor onze zakelijke klanten hebben wij diverse oplossingen voor de persoonlijke cadeaubon. Bijvoorbeeld met je eigen logo, eigen Qeuze pagina en natuurlijk een culinaire toevoeging zoals olijfolie en wijn.

Veilig online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je online vele soorten smaakvolle delicatessen zoals speciale kaas, vleeswaren zoals pata negra, i'TRE sauzen, zout en koffiebonen. Wij ondersteunen de locale ondernemers door hun producten online aan te bieden. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de cadeaubonnen

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en onze cadeaubonnen. Schrijf je hier in.