Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Delicatessen pakketten

Delicatessen pakketten
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 25

Pagina
per pagina
 1. incl. kaartje
  BBQ Chef pakket
  Rating:
  0%
  € 39,95
 2. incl. kaartje
 3. incl. kaartje
 4. incl. kaartje
 5. incl. kaartje
 6. incl. kaartje
 7. Gerookte zalm met Mosterd Dillesaus
  Rating:
  100%
  € 57,50
 8. Kaviaarproeverij (3 x 10g)
  Rating:
  73%
  € 49,95
 9. SALE
  Olijfolie & balsamico pakket (2 flessen)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 31,50 Speciale prijs € 29,95
 10. incl. kaartje
 11. incl. kaartje
 12. incl. kaartje
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 25

Pagina
per pagina

Delicatessen pakketten

Onze delicatessen pakketten zijn stuk voor stuk met grote passie voor lekker eten samengesteld door onze food specialist. Een mooi cadeau voor elke liefhebber van mooie gerechten en fine food. Wij leveren pakketten met de mooiste delicatessen zoals truffels, kaviaar, zalm en olijfolie. Voor elke smaak en prijsklasse een pakket. en om het pakket nog meer bijzonder te maken kan je er kostenloos een persoonlijk kaartje aan toe voegen.

De delicatessen pakketten zijn ideaal als relatiegeschenk, mocht je meer willen weten over de zakelijke mogelijkheden of wil je zelf een pakket samenstellen naar eigen wensen dan horen wij dit graag.

Veilig online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je online vele soorten smaakvolle delicatessen zoals speciale kaas, vleeswaren zoals pata negra, i'TRE sauzen, zout en koffiebonen. Wij ondersteunen de locale ondernemers door hun producten online aan te bieden. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de delicatessen pakketten

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en onze cadeaus zoals de delicatessen pakketten. Schrijf je hier in.