Webshop keurmerk

€ 30 tot € 50

Er zijn geen producten in deze selectie.

Geschenken van 30 tot 50 euro

Op zoek naar een leuk cadeau op gebied van koken, wijnen en genieten? Bij Qeuze besteld u gemakkelijk online de leukste gifts op gebied van wijnen, sterke dranken, outdoor en delicatessen. Dit leveren wij in verschillende prijsklassen vanaf 5 euro tot hoeveel u zelf wilt uitgeven.  Wat dacht u van een Gin Tonic pakket of een wijnpakket. Alles is mogelijk. Staat uw pakket er niet bij, laat het dan even weten dan maken wij graag een pakket op maat. 

Cadeau voor elke gelegenheid

Qeuze.com heeft een mooi aanbod aan cadeaus voor de online verkoop. U besteld gemakkelijk online de mooiste en leukste kadootjes. Een prachtige selectie in wijnen, delicatessen en keuken accessoires zorgen ervoor dat we u, maar ook eventueel uw familie, buren, vrienden of collega's zullen verrassen. Bij Qeuze.com besteld u online de mooiste merken zoals Bernardus, AIX, Veuve Clicquot Ponsardin en Moét & Chandon. 

Keuze genoeg voor elk budget

Bij Qeuze.com houden we van een ruime keuze. Onze specialisten hebben de mooiste producten geselecteerd om als cadeau te geven. Doordat wij een onafhankelijke organisatie zijn en rechtstreeks met de fabrikanten schakelen kunnen we niet alleen scherp geprijsde pakketten maken, maar ook nog eens snel leveren. Vaak zo snel dat u het de volgende dag al in huis kunt hebben. Mocht u niet kunnen wachten dan is het mogelijk om uw online bestelling direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.