Buspro

Buspro

Beste relatie,

 

Ook dit jaar willen wij je graag weer op een originele manier bedanken voor samenwerking van het afgelopen jaar. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar de Qeuze bij jou gelegd. Op de website van Qeuze.com kan je de mooiste wijnen, sterke dranken en delicatessen vinden om het jaar feestelijk af te sluiten. Nogmaals bedankt en wij hopen je in januari weer te mogen ontvangen als klant.

 

Heel veel plezier met jou eigen Qeuze...keuze namens de Directie van Buspro.

 

Bob & Robbert

 

Wijnen

 

 

Mousserende wijnen

 

 

Sterke drank

 

 

Delicatessen

  

 

Gratis thuisbezorgd vanaf 40 euro   |   Direct af te halen in de Meern   |   Groot aanbod   |   Voor 16.00 besteld is morgen in huis

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.