Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Moët & Chandon

Moët & Chandon
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina

Over Moët & Chandon

Al meer dan 260 jaar staat Moët & Chandon synoniem voor de meest bruisende momenten in het leven. Als 's werelds grootste champagnehuis brengt Moët een gevoel van magie en feest dat elke gebeurtenis bijzonder maakt, altijd en overal. Of het nu die extra sprankeling is op de rode loper bij de meest prestigieuze filmawards en festivals, het vieren van een historische gebeurtenis als het oplichten van het Vrijheidsbeeld op haar 120ste verjaardag in New York of de introductie van internationale filmster Scarlett Johansson als het eerste Hollywood celebrity-gezicht van de champagnewereld, Moët is absoluut de wereldwijde 'Expert of Celebration'.

Moët & Chandon champagnes kenmerken zich door hun elegante, frisse, volle smaak; de signatuur van dit huis der champagnehuizen.

Online Moët & Chandon bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Of het nu gaat om luxe champagnes, grote of kleine hoeveelheden kaviaar of verse zalm. Voor elk product hebben wij de verpakkingen getest en goedgekeurd. Mocht er tijdens het transport toch schade aan het product zijn aangebracht dan zullen wij trachten dit netjes op te lossen.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar een specifieke wijn of drank, smakelijke delicatessen of een persoonlijk cadeau? Onze specialisten adviseren je graag. Wij denken ook graag mee wanneer je iets te vieren hebt of culinaire producten zoekt voor een bijzondere gelegenheid. Onze specialisten zullen vragen naar je wensen en kunnen je ook tips geven waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Je kan onze specialisten bereiken via mail helpdesk@qeuze.com. Voor het bestellen van alcoholische dranken moet je minimaal 18 jaar zijn.

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en je blijft op de hoogte van Moët & Chandon en alles over wijnen, dranken, delicatessen, smaakvolle cadeaus en relatiegeschenken. Schrijf je hier in!