Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

 

Champagneglazen

Champagneglazen
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina

Voor elke champagne een geschikt glas

In de wijnwereld is niets zo trendgevoelig als een champagneglas. Tot in de jaren '60 werd champagne voornamelijk uit een coupe gedronken. Daarna moest dit glas, naar verluid gevormd naar de borsten van Madame de Pompadour, plaatsmaken voor een flute. Dit is een smal, hoog glas waar de bubbels van de champagne beter in werden bewaard. Tegenwoordig adviseren met name sommeliers om champagne uit een glas te drinken wat je normaliter voor witte wijn gebruikt. Met name complexere champagnes zijn dan beter te proeven omdat er ruimte is voor alle aroma's om naar het oppervlak te komen.

Je vindt in ons assortiment allerlei soorten champagneglazen in verschillende modellen en van verschillende materialen.

Glaswerk met logo

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij ook de mogelijkheid om glaswerk te voorzien van een bedrijfslogo of speciale tekst. Deze personalisatie maakt het product uniek en een geschenk nog specialer. Voor horeca is glaswerk met een logo vaak ook kostenbesparend. Wil je meer weten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de klantenservice of vraag een offerte aan.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakkingen ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat je bestelling veilig afgeleverd wordt. Mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Bestellingen voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Mocht je niet kunnen wachten dan kan je je bestelling tijdens kantooruren ook afhalen in Vianen (mits de producten op voorraad zijn).

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en je blijft op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en delicatessen. Schrijf je hier in!