Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Koffie & thee

Koffie & thee
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

24 Items

per pagina
 1. Koffiebonen proeverij (3x250g)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 21,00 Speciale prijs € 19,50
 2. MoKambo Grand Espresso koffiebonen (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 68,85 Speciale prijs € 63,95
 3. Mokambo Miscela Oro koffiebonen (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 58,50 Speciale prijs € 54,50
 4. Mokambo Miscela Rossa koffiebonen (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 49,50 Speciale prijs € 45,95
 5. Smit & Dorlas Espresso Intenso koffiebonen (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 73,50 Speciale prijs € 69,00
 6. Smit & Dorlas Lungo Passionato koffiebonen (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 73,50 Speciale prijs € 69,00
 7. Dark Roast
  TROAST koffiebonen 'INTENS GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 80,85 Speciale prijs € 75,00
 8. Medium Roast
  TROAST koffiebonen 'LANG GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 59,85 Speciale prijs € 55,00
 9. Medium Roast
  TROAST koffiebonen 'PUUR GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 71,85 Speciale prijs € 67,50
 10. Medium Roast
  TROAST. koffiebonen 'GEWOON GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 43,50 Speciale prijs € 39,50
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

24 Items

per pagina

Online Koffie & thee bestellen

Koffie van vers gemalen bonen is populairder dan ooit. de mooiste espresso machines met bonen malers van merken zoals Jura, Nespresso en andere merken vliegen de toonbank over. Vaak heeft men veel geld over voor de juiste machine maar vergeten daarna om ook te kiezen voor de juiste koffiebonen. Het is dan ook moeilijk om de juiste boon te vinden voor je machine. Mede omdat je niet zomaar de bonen gaat vervangen als je in plaats van Cappuccino een espresso gaat nemen. Qeuze heeft samen met het food team een mooie selectie espresso & koffiebonen gevonden. Bestel je ideale koffiebonen nu dus gemakkelijk en snel online bij Qeuze.com.

Welke koffiebonen passen bij mij ?

Nederland is een echt koffieland, we beginnen onze dag niet zonder een bakkie leut. Bij een goed ontbijt hoort natuurlijk een heerlijke thee. Het verschil in smaak zit hm in de kwaliteit van de koffieboon en de soort thee. Bij i'TRE hebben ze dat goed begrepen. Een keuze uit 4 soorten hoogwaardige espressobonen. i’TRE koffiebonen worden nog ambachtelijk gebrand in de branderij in Limburg. De liefde voor koffie is dan ook terug te vinden in de smaak. Voordat de koffieboon geschikt werd bevonden voor het delicatessen merk werden er eerst vele soorten koffie geproefd en getest. De Milano, Italian en Luna zijn daar als favorieten uitgekomen. De classico is er later bijgekomen, deze koffieboon is een echte allemansvriend en is geschikt voor zowel de espresso als de luna en cappuccino.

Altijd vers online bestellen

De espresso bonen van Qeuze worden altijd vers geleverd. Door de korte lijnen met de producent staan wij garant voor de beste bonen en verse thee. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de koffie & thee

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken en zoete delicatessen zoals espresso en koffiebonen. Schrijf je hier in!