Zonnige drankjes

Eindelijk mogen we nu echt van de lente gaan genieten, het mooie weer is onderweg. Maar wat hoort er bij een zomerse dag? Inderdaad, zonnige drankjes om buiten op het terras van te genieten. Wij hebben een aantal favorieten voor je onder elkaar gezet.


Witte wijn

Om te beginnen mag de witte wijn natuurlijk niet ontbreken. Een lekkere frisse en zeker niet te zware witte wijn is heerlijk als hij lekker koud geserveerd wordt. Onze huiswijn selectie zoals de Casas Patronales Chucaro Sauvignon Blanc en de Angels Tears wit zijn hier ideaal voor. Uiteraard is de rosé ook een echte zomerse wijn. Binnenkort hebben wij weer onze jaarlijkse rosé test en wij zijn benieuwd wie er dit jaar de winnaar gaat worden. Uiteraard zullen wij de resultaten met je delen!


Gin & Tonic

De GT cocktail is tegenwoordig gelukkig niet alleen meer een zomer drankje maar mag en kan het hele jaar door gedronken worden. Met een origineel copa glas, veel ijs en een lekkere tonic is hij ook dit jaar weer volop aanwezig op terrassen en tijdens de borrel. Inmiddels hebben wij meer dan 130 soorten gin in het assortiment. Nieuw in het assortiment is de Alidor Gin, een frisse 'ambachtelijke' Gin van onze zuiderburen.  Voor iedere smaak hebben wij wel een bijpassende Gin


Bubbels

Jammer genoeg denken we vaak pas aan champagne als de oliebollen op tafel staan. Met de Moët & Chandon Ice hoef je gelukkig niet te wachten en kan je direct genieten van een ijskoude bubbel. De speciale zomerse champagne zit in een mooie witte fles en moet geserveerd worden met 3 ijsblokjes, wat munt en het liefst rood fruit zoals aardbeien en frambozen. Zoek je een bubbel voor een iets lager budget dan is de Lingeparel zeker de moeite waard. Een mooie mousserende wijn van Nederlandse bodem. 


Bij een zomers drankje hoort natuurlijk ook een lekkere tapas. Onze Limburgse grottenham en i'TRE gerookte zalm zijn ideaal voor op de borrelplank. 


Geniet ervan!


Het Qeuze team.