Feestdagen

Op zoek naar een cadeau, maar je hebt geen inspiratie? In deze blog vind je onze top 10 geschenken voor de feestdagen. Er zit vast iets tussen dat in de smaak valt! Je kan deze pakketten ook zakelijk bestellen. Mail dan naar zakelijk@qeuze.com.

Hieronder vind je de beste geschenken voor dit jaar gesorteerd van nummer 10 tot de absolute topper op nummer 1.

10. 5L kwaliteitswijn in een houten kist
Groots uitpakken? Hoe gaaf is dan deze Portugese rode wijn met een inhoud van 5L? Bied wel aan om te helpen uitschenken (en proeven). Mocht je deze iets te groot vinden, hij is er ook in een Monte Velho Red 1,5L.
Monte Velho Red 5L

9. Jack Daniel’s Family whiskey proeverij
Heb je een familielid dat erg van whiskey houdt? Dan kan hij of zij dit proeverijtje zeker waarderen. De set bestaat uit 5 soorten Jack Daniel's whiskey met elk een heel eigen karakter. Familietrekje zeker ;)
Jack Daniel's Family Of Spirits

8. Borrelbox voor de BOB
Voor iedereen die mee gaat doen met Dry January, die zwanger is of die jou veilig thuis moet brengen is dit gewoon echt een heel smakelijk en feestelijk pakket.
Borrelbox alcoholvrij

7. Lamotte Brut Champagne pakket
Een top champagne die zich goed staande weet te houden tussen de bekendere merken, maar die een stuk betaalbaarder is! In een mooie giftbox wordt de Lamotte champagne zij aan zij geleverd met twee fijne champagneglazen.
Lamotte Brut Champagne pakket

6. Cocktail starterspakket
Voor iedereen die het goede voornemen heeft om nog betere drankjes voor zichzelf in te schenken, is dit een heel fijn pakket om daar in het nieuwe jaar mee te starten! Vind hier de cocktailpakketten of andere sterke drank.
Cocktail starterspakket

5. Gin & Tonic pakket met Sir Edmond Gin
Sir Edmond is een gin met een eigenwijs en trots karakter. De kruiden die gebruikt zijn voor de gin en de bijgeleverde botanicals in dit pakket passen perfect bij de tijd van het jaar!
Gin & Tonic pakket met Sir Edmon Gin

4. Rum Old Fashioned cocktailpakket
De Rum Old Fashioned is gebaseerd op een klassieke cocktail maar krijgt een moderne twist door de toevoeging van gerijpte rum. Lekker makkelijk te maken en lekker makkelijk van te genieten. Deze cocktail valt bij velen in de smaak!
Rum Old Fashioned Pakket

3. Italiaans wijnpakket ‘Lounge’
De feestdagen kunnen hectisch zijn, maar zodra je een goede rode wijn inschenkt is het moment van ontspannen begonnen. Met dit Italiaanse wijnpakket uit de hak van Italië lukt dat perfect.
Italiaans wijnpakket 'Lounge'

2. Veuve Clicquot ‘Tape’ Limited Edition
Jaarlijks brengt Veuve Clicquot een Limited Edition uit en dit jaar is dat een ode aan de jaren ’60 in de vorm van een cassettebox. Deze komen in verschillende varianten, maar de inhoud blijft hetzelfde; een steengoede fles champagne.
Veuve Clicquot Tape

1. Kerstborrelbox ‘Luxury’
Samen genieten van lekkere wijn en lekker eten is toch wel waar bij velen Kerst om draait. Met dit luxe borrelpakket activeer je gelijk de smaakpapillen. We hopen uiteraard dat er daarna nog vele heerlijke hapjes mogen volgen!
Kerstborrelbox 'Luxury'


Fijne dagen namens het Qeuze team!