Stijlvol genieten met Black & Bianco

Niet voor niets gebruikt Black & Bianco de slogan: “Have a glass of class”. Dit moderne wijnmerk is een echte eye-catcher door het opvallende zwart/witte design van de flessen en accessoires. Hierin verpakt zitten hoge kwaliteit wijnen en wijncocktails. Maak in deze blog kennis met Black & Bianco.

Black & Bianco white

Qeuze werkt al vanaf het eerste moment samen met Black & Bianco en fungeert op deze manier als partner voor de consument, de horeca en business to business.

Innoverend wijnmerk
De heren Coen en Jesse staan aan het roer van het dynamische bedrijf dat gelooft en belooft dat wijn meer is dan drinken alleen. Het mag een echte belevenis zijn. Dat begint bij hun visie: ze willen het meest en altijd innoverende wijnmerk binnen de klassieke wijnwereld zijn. Ze willen met Black & Bianco als een toegankelijk, herkenbaar en vernieuwend merk tradities doorbreken en weg van het klassieke en stoffige imago van wijn.

Black & Bianco PortoTonic

Wijn, prosecco en wijncocktails
Voor de selectie van hoge kwaliteit producten is er natuurlijk de juiste kennis nodig. De eerste selectie van wijnen doen Coen en Jesse (vinoloog) zelf. Daarna vragen zij hun proefpanel om alleen de allerbeste producten eruit te kiezen. Verwacht geen moeilijke wijntermen. Bij Black & Bianco draait het erom dat je kennis maakt met heerlijke smaken, zonder verdwaald te raken in honderden merken, druivenrassen of flessen. Er wordt dus extra aandacht besteed aan de beginnende wijndrinker. Voor wie echt helemaal nieuw is in de wereld van wijn, vindt in het assortiment van Black & Bianco ook wijncocktails. Toegankelijke perfect voorgemixte cocktails volgens de laatste trends.

Black & Bianco moments

De Black & Bianco momenten
Een ritje in een cabrio langs de wijngaarden rondom Bordeaux, een feestje op een jacht langs de Zuid-Franse kust of aan een lange tafel een uitgebreide Italiaanse lunch nuttigen. Genieten in stijl. Black & Bianco wil dat het drinken van hun wijnen een feestje is. 

Probeer het zelf en shop Black & Bianco hier.