Smakelijke borreltips voor het EK

Met deze borreltips scoor je tijdens het EK punten bij vrienden en familie, maar hoef je geen moment van de wedstrijd te missen. En als de spanning naar je hoofd stijgt, koel je af met een verfrissend drankje. Lees snel verder voor de lekkerste oranje producten uit ons assortiment.

Bubble BAR Cava Orange EditionBubble BAR Cava ‘Orange Edition’
Speciaal voor het EK hebben we de Bubble BAR Cava in een oranje jasje gestoken. Met de Bubble BAR Cava Orange Edition in huis ben je klaar voor het EK! Vier elke goal en proost met al je vrienden op het elftal. Deze frisse cava uit de BAR collection past perfect bij een goed gevulde borrelplank en spoelt ook de bitterballen lekker weg. Deze cava is ook te krijgen in cadeauverpakking met twee bijpassende glazen.


Borrelbox OranjeBorrelbox ‘Oranje’
Wat mag er dus niet ontbreken tijdens een wedstrijd? Juist! Een borrelplank met lekkere snacks en een bijpassend drankje. Het liefst in het oranje thema. De Borrelbox ‘Oranje’ bevat een heerlijk kaasje, een gedroogd worstje van Brandt & Levie, scrocchi en tapenade. Natuurlijk kan de Bubble BAR Cava Orange Edition niet ontbreken in deze borrelbox en hebben we een setje Hollandse vlaggetjes toegevoegd waarmee je je hapjes gemakkelijk op kan prikken.


Coppa Tequila SunriseCoppa Tequila Sunrise
Deze Coppa Tequila Sunrise is een heerlijke fris-zoete cocktail. Hij is kant-en-klaar dus het enige wat je hoeft te doen is je glas vullen met ijsblokjes en daar de oranjekleurige cocktail overheen schenken. Je maakt de cocktail af met een schijfje limoen. Steek hier dan niet zo’n ouderwets parapluutje in maar een Hollands vlaggetje uit onze Borrelbox ‘Oranje’. In het heetst van de (wed)strijd werkt deze cocktail heerlijk verkoelend.


VCP Brut Champagne TapeVeuve Clicquot Brut Champagne ‘Tape Edition’
De overwinningen van het Nederlands Elftal in stijl vieren? Daar hoort natuurlijk champagne bij! De Veuve Clicquot Brut Champagne is dit jaar verpakt in een limited edtion giftbox in de vorm van een casettebandje. Veuve Clicquot champagne staat zelden buiten spel; de stijl is aanvallend sterk met veel finesse. De voorhoede valt aan met smaken van perzik en peer en de achterhoede anticipeert op een afdronk met smaken van brioche. Recht op het doel af, namelijk genieten!


Terra Chips Sweet PotatoTerra Chips Sweet Potato
Nieuw in ons assortiment zijn de verschillende soorten Terra Chips. Deze chips worden gemaakt van verschillende aardappelen en groenten. De bedenkers van Terra chips zijn twee chefs uit New-York die de traditionele snack nieuw culinair leven in wilden blazen. Met de Terra Chips Sweet Potato zet je zeer smaakvolle, helemaal bij het EK passende chips op tafel.


We wensen alle thuissupporters een geweldig EK! Geniet ervan!