Proeven en doneren op het BBQ Interland

Afgelopen zondag waren we aanwezig bij het BBQ Interland op het Betuws Wijndomein. We kwamen hier niet als bezoeker, maar we stonden er met een stand van onze i’TRE delicatessen. In deze blog vertellen we je meer over dit evenement.

Het BBQ Interland werd georganiseerd in samenwerking met Gastropedia en Betuws Wijndomein om geld op te halen voor Support Casper. Support Casper is een goed doel dat zich volledig richt op het vinden van een behandelmethode voor alvleesklierkanker. Vooralsnog bestaat er namelijk geen behandeling voor deze verwoestende ziekte terwijl er per dag 8 mensen aan overlijden.

Op het BBQ Interland ging team Nederland de strijd aan met team België en beide landen verzorgden vanaf de barbecue een uitgebreid diner voor de jury. De wijnen van het Betuws Wijndomein werden gematcht met de gerechten en daar was de jury, waaronder Harold Hamersma, Felix Wilbrink en Barbara Verbeek, zeer over te spreken!

Gerecht 1Gerecht 2

Naast deze spannende en culinaire wedstrijd had het evenement nog meer smakelijks te bieden. Diverse culinaire merken boden hun waar aan. Zelf hebben we deze dag onze i’TRE olijfolies en azijnen kunnen laten proeven aan de bezoekers van het interland. We kregen veel positieve reacties, vooral op de Made for Men barbecue olijfolie en de frisfruitige witte wijnazijn. Daarnaast blijft truffel ongekend populair en moeten we onze leverancier Jimmy Tartufi complimenteren voor zijn heerlijke balsamicoazijn met truffel. Per artikel hebben we een bedrag gedoneerd en kon men ook een vrije donatie doen voor een Qeuze zonnebril. Die was op deze zonnige dag hard nodig!

Dames met i'TRE

In het assortiment van i’TRE vind je naast olijfolie en azijn ook verschillende soorten kaviaar, heerlijke gerookte zalm, diverse kaasjes en zoete delicatessen. i'TRE is een merk dat een echte culinaire toevoeging wilt zijn in jouw keuken of bij jouw diner.

België heeft het interland met glans gewonnen en daarnaast heeft deze dag al met al € 3000 opgehaald. We kijken terug op een prachtige, positieve dag.