Originele Sinterklaascadeaus voor volwassenen

Sinterklaas een kinderfeest? Zeker niet! Voor volwassenen is de feestdag misschien iets minder spannend dan voor kinderen, maar het uitpakken van cadeaus blijft voor alle leeftijden leuk. Wij spelen dit jaar graag voor hulpsinterklaas en geven je tips voor originele Sinterklaascadeaus.

  • Originele cadeaus tot 20 euro

Chocolade-amandelen
Chocolade-amandelen

Lekkerder dan een chocoladeletter, ideaal voor een dobbelspel en verkrijgbaar in verschillende smaken!

Gin-tonic pepernoten
Gin-tonic pepernoten

Speciaal voor Sinterklaas ingekocht en op originele wijze verpakt in een gin-tonic glas. De pepernoten hebben een lekkere gin-tonic smaak, maar zijn toch helemaal alcoholvrij!

Botanicals winter
Botanicals winter editie

Drie potjes met winterse specerijen en gedroogd fruit. Gebruik ze als garnering in een gin-tonic of maak er een glühwein mee!

Borrelpakket met cava
Borrelpakket met cava

Dit pakket is ideaal voor de persoon die altijd het initiatief neemt om te borrelen. Extra feestelijk met een sprankelende cava!

  • Originele cadeaus tot 35 euro

Tinto de Verano pakket
Tinto de Verano Cocktailpakket
In de zomer drinkt Sinterklaas het liefst een Tinto de Verano cocktail. Dit pakket staat dan ook hoog op zijn eigen verlanglijstje!

Warsteiner Beercocktail
Warsteiner Beercocktail Kit
Grote kans dat je nog nooit hebt gehoord van een biercocktail… Daarom is dit pakket misschien wel het origineelste cadeau voor pakjesavond! Verkrijgbaar in 2 varianten.

Olijfolie en balsamico pakket
Olijfolie en balsamico pakket

Een cadeau met smaak. De kwalitatieve olijfolie en balsamico van het merk i’TRE komen geroepen. Nu kan de thuischef met Kerst gelijk aan de slag!

Non-alcohol borrelpakket
Non-alcohol Borrelpakket
Bij Qeuze borrelen we het liefst de hele dag door. Wel handig dan om te beginnen met een alcoholvrije bubbel! Ook voor hen die niet willen of mogen drinken.

  • Originele cadeaus tot 50 euro

Kissed Caramel Cocktailpakket
Kissed Caramel Cocktailpakket
Met dit cocktailpakket maak je in een handomdraai een smaakvolle winterse cocktail. De zoete karamel past perfect bij de gemberfrisdrank en gedroogde limoen.

IJskoffie pakket
IJskoffie pakket

Met dit ijskoffiepakket maak je de heerlijkste ijskoffie gewoon thuis. Alle ingrediënten zijn verpakt in een luxe cadeauverpakking. Genieten!

Port Deluxe Pakket
Port Deluxe pakket
Dit portpakket biedt een heerlijke afsluiter van een gezellige Sinterklaasavond. Met een bijpassend kaasje en zoete vijgendip.

BBQ Starterspakket
BBQ Starterspakket

In dit pakket zijn de lekkerste ingrediënten aanwezig voor een smakelijke barbecue. De grillmaster die dit ontvangt zal staan te popelen om alles te proeven.

  • Originele cadeaus van 50 euro of meer

Borrelplank pakket Italian
Borrelplank pakket ‘Italian’
Voor wie graag naar Italië gaat, waant zich weer even in dat prachtige culinaire land met dit uitgebreide borrelpakket inclusief serveerplank en koeltas.

i'TRE kaviaar pakket deluxe
i’TRE kaviaar pakket deluxe

Sinterklaas heeft dit luxe cadeau hoogstpersoonlijk ingepakt en daarbij zijn schoonste witte handschoenen aangetrokken. Hét cadeau voor de gastronoom in jouw omgeving.

Champagnepakket Proeverij
Champagnepakket Proeverij

Dit pakket is ideaal voor 2 personen, daarom vindt Sint het ook niet zo erg als het bewaard wordt voor de feestdag van die andere bisschop op 14 februari. Romantisch!

Wijnarrangement Fijnproever
Wijnarrangement Fijnproever

Een fijnproever is iemand die geniet van bijzondere smaken en zoekt naar verrassende smaakcombinaties. Ken jij zo iemand? Dan zal dit pakket zeker in de smaak vallen!


Fijne Pakjesavond gewenst namens Sinterklaas en zijn hulpklazen!
Kruidnootjes