Masterclasses bij Qeuze

Alles wat we doen bij Qeuze staat in het teken van culinair genieten. Ons assortiment is daarop ingesteld, maar ook zeker de evenementen en proeverijen die wij organiseren. Sinds kort verzorgen wij daarnaast masterclasses waarbij je meer kan leren over alle aspecten binnen wijn, diverse dranken en delicatessen. Vind hier meer informatie over de komende masterclasses.

Masterclasses over wijn
Over wijn raak je nooit uitgeleerd! De wijnwereld is zo uitgestrekt en continue in beweging. Wijnboeren zijn aan het vernieuwen en regio’s verschuiven door klimatologische veranderingen. Naast deze ‘technische’ aspecten valt er ook een hoop te leren over de etiquette van het wijn drinken. Hoe hou je een wijnglas vast, hoe kies je een wijn van de wijnkaart, hoe bewaar je wijn? We zullen verschillende masterclasses organiseren om jou hier alles over te leren.

Leer wijn proeven als een pro
De masterclass ‘Leer wijn proeven als een pro’ richt zich in zijn geheel op het ontdekken van aroma’s in wijn. Onze wijnspecialist zal je uitleggen hoe het komt dat elke wijn weer anders ruikt en smaakt, wat de belangrijkste aroma’s zijn en hoe je deze aroma’s leert te onderscheiden. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan het stapsgewijs proeven van wijn. Je proeft deze avond 6 verschillende wijnen om zo het onderscheiden van aroma’s goed onder de knie te krijgen.

Wil jij wijn kunnen proeven als een pro? Meld je dan nu snel aan!

Datum: Volgt later
Locatie: Qeuze proeflokaal
Boteyken 217, De Meern (Utrecht)
Aanvang: 19:00u
Einde: 21:00u
Prijs p.p.: € 30,00 incl. btw


Je geeft je op door een mail te sturen naar annick@qeuze.com. Geef aan met hoeveel personen je je opgeeft en vermeld van alle deelnemers de naam en het e-mailadres.


Masterclasses over cocktails en sterke drank
Hierover later meer.


Masterclasses over delicatessen
Hierover later meer.