Masterclass Leer wijn proeven als een pro

Hoe doen die wijnprofessionals dat toch? Ze nemen een klein slokje van de wijn, slikken het niet eens door (!) en staan vervolgens de complete groenten-en fruitafdeling van de supermarkt en het kruidentuintje van je buurvrouw op te noemen. Al die aroma’s in wijn, hoe komen die erin en hoe haal je ze eruit? Sterker nog, hoe onderscheid je ze van elkaar? Dat leer je tijdens de Masterclass ‘Leer wijn proeven als een pro’.

De masterclass wordt gegeven door Annick Bakker, onze wijnspecialist. Na een korte introductie door Annick vertelt ze je meer over hoe aroma's in wijn ontstaan, welke aroma's er zoal zijn en hoe je deze waarneemt. Natuurlijk leer je stap voor stap hoe je het beste wijn kan proeven. Dit ga je met 6 verschillende wijnen oefenen. Na afloop van de masterclass zal je als een pro kunnen proeven en verschillende aroma's kunnen herkennen en benoemen.

De masterclass vindt plaats in ons theater. Na de masterclass is er nog de gelegenheid na te praten en proeven in ons proeflokaal.

Praktische info

Datum:

woensdag 13 november 2019

Locatie:

Qeuze

Boteyken 217, De Meern (Utrecht)

Aanvang:

19:00u

Einde:

21:00u

Prijs p.p.:

€ 30,00 incl. btw

 

Kom je met de auto?
Dit is het makkelijkst! Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons op het terrein. We zorgen voor spittoons (spuugbakken) zodat je na afloop weer veilig de weg op kan.

Kom je met het OV?
Vanaf Utrecht Centraal zijn er verschillende busverbindingen mogelijk. Afhankelijk van waar je uitstapt is het nog zo’n 6 tot 10 minuten lopen naar ons pand.

Je geeft je op door een e-mail te sturen naar annick@qeuze.com. Geef aan met hoeveel personen je je opgeeft en vermeld van alle deelnemers de NAW-gegevens en het e-mailadres. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

Laat weten dat je gaat via ons Facebook-evenement. Je kan natuurlijk ook mailen (annick@qeuze.com) of bellen 030-6000355.